ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ koupepeshop.gr
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2384021462

Καλάθι

Μενού

Όροι χρήσης & προσωπικά δεδομένα

Όροι χρήσης

1. Εισαγωγή

Ο παρών δικτυακός τόπος (koupepeshop.gr) είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων ένδυσης μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση Τσιμεντερίδης Ιορδάνης (ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ) , που εδρεύει στην οδο Καπετάν Γαρέφη 18-Αριδαία . Πριν κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω αυτού, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις (του λοιπού «Όροι») που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των ιστοσελίδων που περιέχει, οι οποίοι δεσμεύουν όλους τους επισκέπτες και χρήστες του. Ο χρήστης/επισκέπτης του δικτυακού τόπου αποδέχεται αυτόματα τους παρόντες Όρους, εφόσον επιλέξει να εγγραφεί ως μέλος αυτού. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματός και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των εν λόγω Όρων από τους χρήστες/επισκέπτες. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους Όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του, τους όρους πωλήσεων και/ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω αυτού, καλείστε, πριν προχωρήσετε την περιήγησή σας ή την χρήση του, να επικοινωνήσετε με το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@koupepeshop.gr , ή τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο της εταιρείας +30 2384021462

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει τους παρόντες Όρους μονομερώς, σύμφωνα με την ελεύθερη κρίση της, ενημερώνοντας βέβαια ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή ή προσθήκη. Διατηρεί επίσης το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ το δικαίωμα να θεσπίσει ειδικότερους όρους χρήσης, οι οποίοι θεωρούνται ως ένα σύνολο με του παρόντες γενικούς Όρους χρήσης, σε περίπτωση όμως σύγκρουσης μεταξύ τους υπερισχύουν οι ειδικοί όροι χρήσης. Τυχόν ακυρότητα κάποιων εκ των παρόντων Όρων, δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ των δικαιωμάτων της που απορρέουν από τους παρόντες Όρους, δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματα αυτά, ούτε επιφέρει σιωπηρή κατάργηση Όρου. Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων Όρων που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τον παρόντα δικτυακό τόπο με δική του αποκλειστικά ευθύνη, το δε περιεχόμενό του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή ή προτροπή άμεση ή έμμεση προς τους χρήστες/επισκέπτες να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη.

 

2. Γενικά

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μέσω αυτού.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ προσπαθεί να συντηρεί και να εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες αυτές, η διαθεσιμότητα του παρόντος δικτυακού τόπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τεχνικός εξοπλισμός των χρηστών, ο αριθμός των χρηστών που προσπαθούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον παρόντα δικτυακό τόπο ή με το διαδίκτυο κλπ. Δικαιούται επίσης το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ να συντηρεί τον δικτυακό τόπο, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας του.

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δικαιούται ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα και σαφήνεια των πληροφοριών και του εν γένει περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου. Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ όμως δεν εγγυείται, ούτε ευθύνονται έναντι των χρηστών/επισκεπτών, για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν εγγυείται ότι, η χρήση από χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου, πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενό του, δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

 

3. Περιορισμός ευθύνης του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ

Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horses, time bombs, ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν εγγυείται ότι το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των χρηστών/επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο, ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, υπαλλήλους ή συνεργάτες της.

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ), η οποία προκύπτει για χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ακόμα, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στον παρόντα δικτυακό τόπο, ούτε ευθύνεται για ζημία που έχει σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος κλπ.

Ο παρών δικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και εξυπηρετεί τους χρήστες/επισκέπτες του, μπορεί να παρέχει μεταξύ άλλων σύνδεση μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners, με ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πολιτική ασφάλειας, την πληρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ή τους όρους χρήσης των, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν μπορούν να εγγυηθούν, ούτε φέρουν ευθύνη. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη/επισκέπτη. Οι ως άνω τρίτοι, πάροχοι των εν λόγω δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων, έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας η οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Κατά συνέπεια, οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους. Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ούτε υποχρεείται, ούτε δύναται να ελέγξουν την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση της απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

 

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο παρών δικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επίσης, οτιδήποτε μεταφέρεται, αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, συνιστά ιδιοκτησία του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, εφόσον κάτι τέτοιο είναι δυνατό και νόμιμο.

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση και χωρίς την ανάγκη συμβάσεως ή απαγορευτικής ρήτρας κατά των προσβολών της.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ και που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, είναι ιδιοκτησία του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή των ανωτέρω στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρησης ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Οι πληροφορίες που τυχόν υποβάλλουν χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου στο ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μέσω αυτού, λογίζονται ως πληροφορίες μη εμπιστευτικού χαρακτήρα και δεν αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του εν λόγω χρήστη/επισκέπτη. Ακόμα, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μπορεί να συλλέγει περιορισμένες και αναγκαίες πληροφορίες για τις εν γένει εμπορικές της δραστηριότητες.

 

5. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Εδέσσης.

Προσωπικά δεδομένα

1.Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου, διέπονται από την σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και του παρόντες Όρους.

Κατά την επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και εν όψει της παροχής από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω αυτού, είναι πιθανό να τους ζητηθεί να δηλώσουν στοιχεία που τους αφορούν (πχ όνομα, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από χρήστες/επισκέπτες οπουδήποτε στις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι εφαρμοστέοι νόμοι. Προσωπικά δεδομένα χρηστών/επισκεπτών που ζητούνται από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ περιορίζονται σε πληροφορίες απαραίτητες για την λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και του ν. 3471/2006 που αφορά την προστασία δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά.

• Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικιοθελώς, για τους εξής σκοπούς:

•για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).

•για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.

•για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες συλλέχθηκαν.

•για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τα νέα προϊόντα του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, μετά από συγκατάθεσή τους.

•για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για προσφορές του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.

•για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών/επισκεπτών.

•για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, μετά από συγκατάθεσή τους.

•για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικιοθελώς από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ σε Αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτήν για τον οικείο σκοπό.

Κάτοχος και υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι η Ατομική Επειχείρηση με την επωνυμία ΤΣΙΜΡΝΤΕΡΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΑ-ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ-ΝΥΦΙΚΑ, που έχει έδρα στην Αριδαία, στην οδο Καπετάν Γαρέφη 18 (τκ 58400), όπου θα είναι εγκατεστημένο και το ανωτέρω αρχείο. Εκπρόσωπος του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ και Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι ο κος Τσιμεντερίδης Ιορδάνης με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/με κλικ στο σύνδεσμο «επικοινωνία (info@koupepeshop.gr) και στο τηλέφωνο +30 2384021462.

Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων που θα παρέχουν οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι μόνον το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, το οποίο δύναται να τα διαβιβάσει σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης των συναλλακτικών της σχέσεων με τους εν λόγω χρήστες/επισκέπτες, όπως και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εφόσον ο χρήστης/επισκέπτης έχει συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συγκατατεθεί στην αποστολή σ’ αυτόν ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δύναται, μετά από ενημέρωση του χρήστη/επισκέπτη, να ανακοινώνει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων που αυτοί προσφέρουν, καθώς και σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ή άλλη παρεμφερή δραστηριότητα.

Οι χρήστες/επισκέπτες που έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα στο ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ έχουν τα εξής δικαιώματα:

•Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή του ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ.

•Το δικαίωμα πληροφόρησης για (α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, (β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, (γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών (γ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους, (δ) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, (ε) κατά περίπτωση την διόρθωση, τη διαγραφή, ή την δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν. 2472/1997.

•Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν.

•Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

•Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς όμως αναδρομικό αποτέλεσμα.

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ τηρούν όλες τις από τον νόμο επιβαλλόμενες υποχρεώσεις τους. Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής από το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ του ως άνω ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού. Για να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης που του παρέχει ο ν. 2472/1997 ο φορέας το προσωπικών δεδομένων πρέπει να ζητήσει εγγράφως από την Υπεύθυνη Επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, την δέσμευσή τους, την μη διαβίβασή τους, ή την διαγραφή τους.

Εάν ο χρήστης/επισκέπτης γνωστοποιεί αυτοβούλως ο ίδιος τα προσωπικά ή ευαίσθητά του δεδομένα μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στο ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ, καθώς και για το δικαίωμά του υποβολής των δεδομένων αυτών.

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική της είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.

2. Ασφάλεια

Το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Οι χρήστες/επισκέπτες ωστόσο πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

3. Cookies

Όπως και οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης/επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο στο ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ να προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου σημαντικές υπηρεσίες όπως, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ.

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ενός δικτυακού τόπου και χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς δικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα – δικτυακό τόπο που επιθυμεί.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

4. Διαφημιστικά και ενημερωτικά μηνύματα

Ο χρήστης/επισκέπτης του παρόντος δικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να ζητά να πληροφορείται για νέα προϊόντα που διαθέτει το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ μέσω αυτού ή/και στα φυσικά της καταστήματα, όπως και για τυχόν άλλες προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω τηλεφώνου, e-mail, ή με το ταχυδρομείο. Ο χρήστης/επισκέπτης που το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει τη διακοπή λήψης τέτοιων μηνυμάτων. Ακόμα το ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΠΑΙΔΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου λήψης newsletter στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, εάν δηλώσουν ότι θέλουν την υπηρεσία αυτή.